Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VILLA GERANI

Cala Gonone, Italië

 

villa-geranivilla-geranivilla-geranivilla-geranivilla-gerani
Favoriet 
     

    v.a. 1.758

    • Max. 10 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    VILLA GERANI in Cala Gonone

    Deze grote villa ligt in een stil en afgelegen stukje van Cala Gonone.
    De woning leent zich perfect voor vriendengroepen en families aangezien er verscheidene slaapkamers en badkamers aanwezig zijn. De meeste vakantievoorzieningen zijn makkelijk te bereiken en het strand ligt op ongeveer 1km afstand. 

    Cala Gonone is een groot toeristisch dorp in het centrum van de Golf van Orosei, de kusthoofdstad van Barbagia, min of meer in het midden van de oostkust van Sardinië. Het dorp ligt aan de voet van Monte Codula Manna, een uitgedoofde vulkaan, en is omgeven door prachtige kalkstenen bergen en groene bossen.
    Cala Gonone biedt gemakkelijke toegang tot de steden in het zuidelijke deel van de Golf van Orosei. Deze dorpen maken deel uit van het Ogliastra-landschap en zijn gekenmerkt door de buitengewone combinatie van ruige rotsachtige natuur en de kristalheldere zee. Aan de zee zijn veel natuurlijke wonderen te ontdekken, zoals verticale kliffen op het water en beboste hellingen bewoond door een belangrijke avifauna.

    Het is groot en smaakvol ingericht en verdeeld over drie niveaus; op de begane grond: een grote woonkamer met banken, een keukentje en een badkamer. Boven bevinden zich twee slaapkamers, een met dubbel bed en een met twee eenpersoonsbedden. Ook is hier een badkamer aanwezig. Beneden bevindt zich een tweede woongedeelte met een keukentje, een slaapbank en toegang tot een slaapgedeelte. Hier zijn nog twee slaapkamer, een met twee eenpersoonsbedden en een met een tweepersoonsbed en een badkamer. Aanwezig: TV, wasmachine, oven, haardroger, strijkijzer en strijkplank, barbecue.
    De woning beschikt over grote buitenruimtes ingericht met tafel, stoelen en banken waar u kunt onstpannen en waar kinderen in alle rust kunnen spelen in een afgesloten ruimte.


    Top vakantiehuizen in Italië

    5 pers.
    Villa Plutoni

    In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

    Santa Margherita di Pula

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    4 pers.
    Residence Campus

    Deze familie residence is gelegen op 3 km van Villasimius, een authentiek dorpje aan de uiterste zuidoost kust van Sardinie op ca. 50 km ten westen van de hoofdstad Cagliari. De 2 speels opgezette zwembaden en het privé strand liggen voor de deur va..

    Villasimius