Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Casa Vedetta

Cala Gonone, Italië

 

casa-vedettacasa-vedettacasa-vedettacasa-vedettacasa-vedetta
Favoriet 
     

    v.a. 941

    • Max. 6 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Casa Vedetta in Cala Gonone

    Prestigieuze flat met zeezicht, net opgeleverd en gelegen in de woonwijk Cala Gonone.
    Door de ligging in Cala Gonone is het vakantiehuis ideaal voor een rustig en zonnig verblijf, met de zee op ongeveer 1.600 meter afstand en de belangrijkste voorzieningen in de directe omgeving. Het is bij uitstek ook een uitstekend uitgangspunt voor een plons in het prachtige water van de stranden rondom Golf van Orosei, zoals Cala Luna en Cala Sisine bijvoorbeeld. Ook kan er heerlijk gewandeld. gekletterd en geklauterd worden in de wilde, natuurrijke omgeving.

    Met zorg en op een elegante en verfijnde manier ingericht, omvat het op de begane grond een zeer ruime woonkamer met een keukentje, een slaapbank en een badkamer. De souterrain is ingericht met een tweepersoonskamer, een driepersoonskamer en een tweede badkamer.

    De woning beschikt over een groot terras met tafel en stoelen waar u buiten kunt eten en een eigen binnenplaats van waaruit u kunt genieten van een adembenemend uitzicht op de Golf van Orosei. Er is gelegenheid om voor het huis gratis te parkeren.

    Aanwezig: TV, wasmachine, afwasmachine, oven, haardroger, strijkijzer en strijkplank.

    Top vakantiehuizen in Italië

    5 pers.
    Villa Plutoni

    In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

    Santa Margherita di Pula

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    4 pers.
    Residence Campus

    Deze familie residence is gelegen op 3 km van Villasimius, een authentiek dorpje aan de uiterste zuidoost kust van Sardinie op ca. 50 km ten westen van de hoofdstad Cagliari. De 2 speels opgezette zwembaden en het privé strand liggen voor de deur va..

    Villasimius

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome