Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Baveno bilocale

Baveno, Italië

 

baveno-bilocalebaveno-bilocalebaveno-bilocalebaveno-bilocalebaveno-bilocale
Favoriet 
     

    v.a. 894

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Baveno bilocale in Baveno

    Zeer centraal gelegen residentie aan het lago maggiore. Het betreft een klein complex met slechts 12 appartementen. Een ideaal uitgangspunt voor heerlijke wandelingen langs het betoverende Lago Maggiore of uitstapjes in de omgeving. 'Holiday' ligt in het centrum van het typisch Italiaanse plaatsje Baveno. Op ca. 400 m. ligt een klein strandje. In de directe omgeving vindt u gezellige restaurants en sfeervolle terrasjes. De opstapplaats voor de boot naar de wereldberoemde Borromeo-eilanden ligt op slechts 50 m. Laat de kans dus zeker niet voorbij gaan om deze indrukwekkende eilandjes te bezoeken!

    Eenvoudig maar netjes ingerichte appartementen met frontaal of zijmeerzicht. Op het dak van het gebouw bevindt zich een zonnig dakterras met ligstoelen en heeft u een prachtig uitzicht. De 'bilocale' appartementen zijn voorzien van een balkon. Dit appartement 'bilocale' is geschikt voor maximaal 4 personen, opp. ca. 40 m². Het appartement is voorzien van een slaapkamer met een tweepersoonsbed en in de woon-/slaapkamer een slaapbank voor twee personen. Kitchenette met twee gaspitten en een koelkast. De badkamer is voorzien van een douche en toilet. In de residentie is een lift aanwezig. op 50 m. van de residentie is een gratis parkeerterreintje. Beperkte parkeergelegenheid direct voor de deur.

    Top vakantiehuizen in Italië

    5 pers.
    Villa Plutoni

    In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

    Santa Margherita di Pula

    4 pers.
    Residence Campus

    Deze familie residence is gelegen op 3 km van Villasimius, een authentiek dorpje aan de uiterste zuidoost kust van Sardinie op ca. 50 km ten westen van de hoofdstad Cagliari. De 2 speels opgezette zwembaden en het privé strand liggen voor de deur va..

    Villasimius

    10 pers.
    Villa del Corallo

    Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

    Alghero

    4 pers.
    Cala di Falco Resort

    Cala di Falco Resort ligt aan het meest noordelijke gedeelte van de beroemde Costa Smeralda, de noordoostkust van Sardinië. Het is een ruim opgezet vakantiepark met zwembad, 2 restaurants, een pizzeria, bar, tennisbaan en beachvolleybalveld. Kortom,..

    Cannigione