Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Tenuta Pilastru

Bassacutena, Italië

 

tenuta-pilastru
Favoriet 
 

v.a. 849

  • Beoordeeld met een 9
  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Tenuta Pilastru in Bassacutena



Wanneer ik wakker word in mijn kamer, bij de oude boerderij Tenuta Pilastru, heb ik meteen zin om mijn dag te beginnen. Ik doe mijn ogen open en zie een knusse kamer met een landelijke Italiaanse inrichting. Ik kijk door het raam naar buiten en zie het prachtige landschap met enorme rotspartijen. De gebouwen die omringd worden door karakteristieke granieten stenen, de landelijke inrichting, het uitzicht: dit adresje is helemaal in harmonie is met de natuur.

Ik start mijn dag goed met een heerlijk ontbijtje in het restaurant. Ik kies voor een vers stukje zoete taart uit Sardinië en een echte Italiaanse caffè en denk alvast na over wat ik kan doen vandaag. Er is genoeg te doen in de omgeving van Tenuta Pilastru. Ik heb mezelf voorgenomen om deze week te gaan paardrijden, op z'n Hollands de fiets te pakken en een kookles te volgen. Maar soms vind ik  het ook heerlijk om even niets te doen. Tenuta Pilastru is de perfecte plek om even te vluchten van de dagelijkse stress en de drukte van de stad. Ik besluit daarom om vandaag eerst heerlijk uit te rusten in de spa en de dag af te sluiten met een duik in het buitenzwembad.

Kortom... ik heb genoeg te doen deze week, maar ook neem ik even de tijd om helemaal niets te doen.. Een ding weet ik zeker: wanneer ik vanavond weer in mijn bed lig, kan ik niet wachten tot de nieuwe dag begint.
  • Kids:babybedje,Wellness:jacuzzi (tegen betaling);sauna (tegen betaling);massage (tegen betaling),Pools:handdoekenservice;binnenzwembad (lengte: 9 meter; breedte: 3 meter);kinderzwembad;buitenzwembad (lengte: 15 meter; breedte: 8 meter)(buitenzitje (gratis)),GeneralFacility:totaal aantal kamers: 42;authentieke accommodatie;receptie;ontbijtruimte;televisiehoek;parkeerterrein;kamers voor mindervaliden aanwezig;voorzieningen voor mindervaliden (rolstoeltoegankelijk);wi-fi op de kamer (gratis);huisdieren toegestaan;huisdieren; excl. voer: 10;00 € per 3 nachten;huisdieren; excl. voer: 20;00 € per 7 nachten;huisdieren; excl. voer: 30;00 € per 8 nachten,Restaurant:eetgelegenheden: à-la-carterestaurant;drinkgelegenheden: bar,Mandatory:babybedje: voor deelnemers met leeftijd t/m 1 jaar; op aanvraag circa 15;00 € per eenheid (ter plekke te betalen; verplicht),Regular:ontbijtruimte;televisiehoek;parkeerterrein;eetgelegenheden: à-la-carterestaurant;drinkgelegenheden: bar;wi-fi op de kamer (gratis);jacuzzi (tegen betaling);sauna (tegen betaling);massage (tegen betaling);babybedje;handdoekenservice;binnenzwembad (lengte: 9 meter; breedte: 3 meter);kinderzwembad;buitenzwembad (lengte: 15 meter; breedte: 8 meter)(buitenzitje (gratis));huisdieren; excl. voer: 10;00 € per 3 nachten;huisdieren; excl. voer: 20;00 € per 7 nachten;huisdieren; excl. voer: 30;00 € per 8 nachten
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 04-02-2025 849,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

2 pers.
THotel

Overnachten in 'het potlood' van Cagliari, een luxe hotel midden in het centrum van deze stad is een aparte belevenis. Zeer geschikt als logeeradres voor een meerdaagse stedentrip om Cagliari met al zijn cultuur en historie te ontdekken. Het hotel ..

Cagliari

6 pers.
Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

Rome

6 pers.
Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

Cavallino