Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Resort & Spa Le Dune - Hotel I Ginepri

Badesi, Italië

 

resort-spa-le-dune-hotel-i-ginepriresort-spa-le-dune-hotel-i-ginepriresort-spa-le-dune-hotel-i-ginepriresort-spa-le-dune-hotel-i-ginepriresort-spa-le-dune-hotel-i-ginepri
Favoriet 
 

v.a. 1.708

  • Beoordeeld met een 8
  • 4 sterren
  • Max. 4 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Resort & Spa Le Dune - Hotel I Ginepri in Badesi

Midden in de natuur tussen de zandduinen in het noorden van Sardinië bij het plaatsje Badesi ligt dit prachtige vier sterren familie hotel "I Ginepri". Hotel I Ginepri maakt deel uit van Resort & Spa Le Dune.

Hotel I Ginepri is een van de vijf hotels van dit prachtige resort aan de noordkust van Sardinië. Het hotel is perfect voor een geheel verzorgde gezinsvakantie met kinderen. De functionele, ruime kamers zijn zeer geschikt voor gezinsvakanties en je verblijft hier o.b.v. halfpension. Het hotel is dichtbij de belangrijkste faciliteiten van het resort gelegen, denk hierbij aan een groot zwembad, een heerlijk privé strand en diverse restaurants. Voor alle gasten van I Ginepri staan er ligbedden en parasols klaar op het strand.

Een ontspannen wandeling door de natuur en zandduinen brengt je naar het 8 km lange zandstrand waarvan een deel gereserveerd is voor gasten van het resort. Dit privé strand is voorzien van ligbedden en parasols (deels tegen betaling).

Het resort beschikt over een wellness centrum, heeft in totaal 10 restaurants, 6 zwembaden - waarvan twee compleet uitgerust voor kinderen inclusief entertainment - en 6 bars. Het wellness centrum bestaat uit meerdere buiten zwembaden, jaccuzi, turks stoombad, wellness en beauty centre en fitness ruimte. Om de spieren soepel te houden is er een ruim aanbod aan sportmogelijkheden op het resort zoals vijf tegen vijf voetbalveld, 4 tennisbanen, een basketbalveld en boogschieten.

Het verblijf in Hotel I Ginepri is op basis van half pension. Het ontbijt kunt u als gast van Hotel I Ginepri nuttigen in restaurant Nautilus en voor het diner heeft u de mogelijkheid om te kiezen tussen de volgende restaurants: Nautilus, Carrimbanca, Pomodoro, Alla Spiaggia, Li Junchi en Peter Pan.
Ook in de andere vier restaurants op het resort bent u van harte welkom om tegen betaling te genieten van een heerlijk ontbijt, lunch of diner. Op verzoek zijn glutenvrije maaltijden beschikbaar. 

Alle kamers zijn zorgvuldig ingericht en hebben een volledig uitgeruste veranda met uitzicht op de prachtige tuinen van het resort, badkamer met douche, haardroger, airconditioning, kluis, tv, telefoon, minibar en strandhanddoeken.


Beschikbaarheid en prijs

Beschikbaarheid op aanvraag, de weergegeven beschikbaarheid in de kalender is niet de actuele situatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De vermelde prijzen zijn inclusief halfpension!

Kinderen tot 1 jr. verblijven gratis. Er gelden reducties voor kinderen van 2 tot 5 jr. en voor kinderen van 6 jr. en ouder. Bij boeking worden deze toegepast op de factuur. 

 

 

Hotel I Ginepri ligt in Badesi, aan de Golf van Asinara op ongeveer één uur rijden van de luchthaven van Alghero, de luchthaven van Olbia én de ferry-haven van Olbia.

Tegenover het resort bevindt zich het volledig uitgeruste strand Li Junchi (' Blauwe vlag' vanaf 2016) in Badesi Marina, dat zich ongeveer 8 kilometer uitstrekt richting de Golfo dell'Asinara; een heerlijke kustlijn die van de stad Castelsardo tot aan de prachtige kliffen van Isola Rossa loopt. Dit strand behoort tot een van de fijnste van het eiland en wordt gekenmerkt door zijn fijne witte zand.

In de omgeving van het resort zijn vele excursies mogelijk. Het ontdekken van de Straat van Bonifacio is een van de vele mogelijkheden. Verder kan men:

- De eilanden van de La Maddalena Archipel bezoeken.

- Mini-cruise naar Bonaficio en Corsica maken.

- Diepzee vissen in Sardinië en Corsica.

- Boottocht maken. 

- Bezoek de Costa Smeralda.

Ontdek de regio te paard, op de mountainbike of vanuit een kayak. De mogelijkheden zijn oneindig in de omgeving van Badesi. De veerbootterminals van Porto Torres en Santa Teresa Gallura liggen op 40 minuten afstand.  

Olbia (80km), Alghero (90km) en Porto Torres (55km).




  • Zwembad
  • Internet (WiFi)
  • Strand met ligbedden en parasols 6 Zwembaden waarvan 2 kinder-, zwembaden 10 Restaurants 4 Tennisbanen Voetbalveldje 6 Bars Fantasy Village voor kinderen Game area Speeltuin Entertainment Airco WiFi (in de receptie en bars) Wellness (€) (i.v.m. Covid-19 is de sauna gesloten) Duiken/snorkelen (€) Huisdieren niet toegestaan Prijzen op basis van halfpension Dagelijkse aankomst mogelijk (min. 7 nachten)
Beschikbaarheid Prijs
Van 18-05-2024 t/m 25-05-2024 (7 dagen) 1.708,-   Boek
Van 19-05-2024 t/m 26-05-2024 (7 dagen) 1.708,-   Boek
Van 20-05-2024 t/m 27-05-2024 (7 dagen) 1.732,-   Boek
Van 21-05-2024 t/m 28-05-2024 (7 dagen) 1.756,-   Boek
Van 22-05-2024 t/m 29-05-2024 (7 dagen) 1.780,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

10 pers.
Villa del Corallo

Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

Alghero

6 pers.
Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

Rome

4 pers.
Residence Campus

Deze familie residence is gelegen op 3 km van Villasimius, een authentiek dorpje aan de uiterste zuidoost kust van Sardinie op ca. 50 km ten westen van de hoofdstad Cagliari. De 2 speels opgezette zwembaden en het privé strand liggen voor de deur va..

Villasimius