Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartement Standard Badus

Badesi, Italië

 

appartement-standard-badusappartement-standard-badusappartement-standard-badusappartement-standard-badusappartement-standard-badus
Favoriet 
     

    v.a. 649

    • Max. 6 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Appartement Standard Badus in Badesi

    Glooiende groene heuvels, een rustige sfeer en prachtige stranden met een cerulean zee voor als je wilt ontspannen. Ontsnap aan alles en ervaar la dolce vita! Volgende stop: Sardinië!
    Kom en verblijf in residentie Badus. Gelegen in het kleine dorpje Badesi, in het noordwesten van Sardinië, is de residentie gelegen in een groene oase vol met aromatische mediterrane planten en struiken. De nabijgelegen kustlijn beschikt over 8 km wit zandstrand.
    Deze residentie straalt mediterrane stijl uit met zijn kleine pastelkleurige gebouwen. De appartementen met airconditioning zijn verdeeld over twee verdiepingen en hebben een balkon of terras met uitzicht op het zwembad of de tuin. Binnenin vindt u een smaakvol, gedempt decor en alles ontworpen met uw comfort in gedachten.

    APPARTEMENT 6 PERSONEN - TERRAS OF BALKON - ZEEZICHT
    Aantal kamers: 3
    Aantal slaapkamers: 2

    Beschrijving van de accommodatie: 1woongedeelte, 2 slaapkamers, 1 kitchenette, 1 doucheruimte en 1 toilet
    Voorzieningen in de woonkamer: 1 tweepersoons slaapbank
    Slaapkamervoorzieningen: 1 slaapkamer met 1 tweepersoonsbed en 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden
    Sanitaire voorzieningen: 1 douche en 1 toilet
    Keuken faciliteiten : Volledig ingerichte open keuken en woonkamer

    Top vakantiehuizen in Italië

    5 pers.
    Villa Plutoni

    In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

    Santa Margherita di Pula

    10 pers.
    Villa del Corallo

    Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

    Alghero

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    4 pers.
    Cala di Falco Resort

    Cala di Falco Resort ligt aan het meest noordelijke gedeelte van de beroemde Costa Smeralda, de noordoostkust van Sardinië. Het is een ruim opgezet vakantiepark met zwembad, 2 restaurants, een pizzeria, bar, tennisbaan en beachvolleybalveld. Kortom,..

    Cannigione