Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Galboneddu vakantiepark

Alghero, Italië

 

galboneddu-vakantieparkgalboneddu-vakantieparkgalboneddu-vakantieparkgalboneddu-vakantieparkgalboneddu-vakantiepark
Favoriet 
 

v.a. 410

  • 3 sterren
  • Max. 8 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Galboneddu vakantiepark in Alghero

Deze appartementen liggen langs de hellingen van Monte Carru, op slechts 3,5 km van het bruisende Alghero. Leuk kleinschalig vakantiecomplex dat prachtig uitzicht biedt op de Baia di Capo Caccia. De vakantiehuizen zijn in Sardijnse stijl gebouwd met respect voor het milieu, gevestigd in een goed verzorgde tuin, omringd door mediterrane olijfbomen.

De stad Alghero (Catalaans: L'Alguer) ligt op 10 autominuten afstand en is rijk aan geschiedenis; de Catalaanse invloeden zijn nog terug te zien in de taal en cultuur. In de buurt zijn veel archeologische gebieden te vinden zoals nuraghi en necropolises. Ook zijn er natuurlijke oasen te vinden, de beroemde Neptunusgrotten, hagelwitte Sardijnse stranden, heerlijke streekwijn en de beroemde Sardijnse/Italiaanse keuken. Ook zijn er in het oude dorp verschillende discotheken te vinden voor wie zin heeft in een avondje uit!

Bij de bouw van de vakantiehuizen is gebruik gemaakt van materialen als graniet en hout, Sardische tegels en monolithische kolommen. De vakantiehuizen zijn vrij ruim en hebben een licht interieur. Ze beschikken over airconditioning, verwarming, tv en wasmachine. De kitchenettes zijn voorzien van o.a. een oven en magnetron.  Alle vakantiehuizen hebben een tuin met barbecue en patio voorzien van tuinmeubilair. Ook het zonneterras (in de vorm van een dakterras) is uitgerust met ligstoelen en een tafel. De (huur)auto kan geparkeerd worden op de privé parkeerplaats. Er staan ongeveer 70 vakantiehuizen op dit vakantiepark, waarvan er ongeveer 38 verhuurd worden aan toeristen. De overige woningen zijn particulier eigendom. Het zwembad is heerlijk voor de nodige verkoeling, het is niet supergroot, maar voorzien van een zonneterras met ligstoelen. Vooral geschikt voor gezinnen met kleine(re) kinderen. 

Tip: ontdek de omgeving op de fiets! Fietsgebruik is gratis, zolang de voorraad strekt, er wordt alleen een borg gevraagd (€ 50,- borg). 

Het park biedt verschillende services waaronder transfers van en naar het vliegveld, via externe partners huur van scooters en excursies. Bij de receptie zijn ook buggies, babybedjes en kinderstoelen beschikbaar of een family kit met o.a. babybadje en flessenwarmer. 

Deze vakantiehuizen op Sardinië zijn ruim, licht en verzorgd ingericht. Ze beschikken over een volledig ingerichte kitchenette (met of zonder deur) met magnetron,  oven, wasmachine, airconditioning/verwarming, TV, haardroger, strijkijzer en strijkplank. Alle vakantiehuizen hebben een tuin met barbecue en patio met tuinmeubels. Ook op het zonneterras (dakterras) zijn ligstoelen en een tafel te vinden. Er zijn 3 typen vakantiewoningen beschikbaar. 


Informatie m.b.t. de huurprijs

Deze accommodatie kent bijkomende kosten voor gas, water, licht, airconditioning en linnengoed (1e set), deze kosten zijn exclusief en niet opgenomen in de huurprijs. De kosten staan vermeld onder de prijstabel/kalender bij 'Bijkomende kosten', onder de noemer 'servicekosten' (ook terug te vinden op de factuur). Deze kosten dien je ter plaatse bij check-in te betalen. Voor een indicatie van de uiteindelijke prijs van deze appartementen is het raadzaam deze kosten mee te berekenen. 

De stad Alghero (Catalaans: L'Alguer) ligt op 10 autominuten rijden. De Catalaanse invloeden zijn nog terug te zien in de taal en cultuur. Alghero ligt tussen de zee en een groen achterland van olijfbomen en wijngaarden in en vanuit de haven worden verschillende boottrips aangeboden. Het Centro Storico (de oude stad) is zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen. En als je daar dan toch bent, kun je heerlijk genieten van één van de uitstekende visrestaurants in de haven. Als je lang genoeg in de stad blijft rondslenteren, sta je voor je het weet oog in oog met een spectaculaire zonsondergang. Zie je het al voor je? De gebouwen van Alghero gloeien langzaam op in het licht van de oranje zon die ondergaat… het perfecte plaatje, niet? 

Nuraghe
Nuraghe (of Nuraghi in meervoud) zijn torens die in de bronstijd in Sardinië werden gebouwd. De Nuraghi zijn overal verspreid op het eiland te vinden en behoren tot het belangrijkste archeologisch erfgoed van Sardinië. In de omgeving van de accommodatie kunnen de Nuraghe Palmavera worden bezocht. Deze behoren tot de meest bekende Nuraghe die nog te bezichtigen zijn, samen met die van Su Nuraxi (staan op de Werelderfgoedlijst van de Unesco) en de Nuraghe Losa bij Abbasanta.  

Grotta di Nettuno
Ten westen van Alghero ligt de wereldberoemde grot, 'Grotta di Nettuno', letterlijk de Grot van Neptunus. Deze grot wordt gezien als de mooiste grot van de meer dan 300 grotten die Sardinië telt. De grot is te bereiken via een trap, maar gemakkelijker met een boottocht. In een half uur vaar je langs de Porto Conte baai richting de Capo Caccia. De hoogtepunten van de boottocht zijn een binnenmeer van zoutwater, Lago Lamarmora en de Sala delle Trine e dei Merletti. Je kunt hier prachtige foto's maken!

Asinara, het ezelseiland
Ben jij op zoek naar typische Sardinië bezienswaardigheden? Dan hebben wij de perfecte tip voor jou. Asinara, ook wel het ezelseiland van Sardinië, is gelegen in het noordwesten en stond vroeger bekend als Isola di Sinuaria. Asinara maakt deel uit van de gemeente Porto Torres in de provincie Sassari, Sardinië. De oppervlakte is slechts 52 km2 en je kunt het eiland bereiken via de boot vanuit de haven van het vissersdorpje Stintino; een boottocht van ongeveer 20 minuten. Je kunt het eiland verkennen met een mountainbike, per kano om het eiland heen peddelen of met een gids vanuit een jeep het eiland ontdekken. 

Alghero 3,5 km, Porto Torres 44 km, Nuraghe Palmavera 13 km, Grotta di Nettuno 25 km, Sassari 35 km, Stintino 50 km, Cagliari 245 km, Olbia 140 km. 



Langs de hellingen van Monte Carru, op slechts 3,5 km van het bruisende Alghero ligt het Galboneddu Resort. Een leuke borgo die prachtig uitzicht biedt op de Baia di Capo Caccia. Deze vakantiehuizen op Sardinië zijn gebouwd met respect voor het milieu, gevestigd in een goed verzorgde tuinomgeving, omringd door rijke en geurige mediterrane olijfbomen. De stad Alghero (Catalaans: L'Alguer) ligt op 10 autominuten afstand en is rijk aan geschiedenis; de Catalaanse invloeden zijn nog terug te zien in de taal en cultuur. In de buurt zijn veel archeologische gebieden te vinden zoals nuraghi en necropolises


  • Huisdieren toegestaan
  • Zwembad
  • Internet (WiFi)
  • Zwembad Wifi in gezamenlijke ruimtes (hou rekening met een wisselende sterkte) Fietsverhuur (€ 50 borg) Kleine bar (geopend 15.05 tot 30.09) Huisdieren (gemeenschappelijke ruimten uitgesloten) Strand 3,5 km Alghero 10 min. met de auto Aankomst mogelijk elke dag in hoogseizoen (min. verblijf 5 nachten) Aankomst midden- en laagseizoen vrij (min. verblijf 3 nachten) Aankomst na 20.00 u extra supplement € 50,- Transfer vanaf Alghero airport of Porto Torres haven mogelijk (€)

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

6 pers.
Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

Rome

2 pers.
THotel

Overnachten in 'het potlood' van Cagliari, een luxe hotel midden in het centrum van deze stad is een aparte belevenis. Zeer geschikt als logeeradres voor een meerdaagse stedentrip om Cagliari met al zijn cultuur en historie te ontdekken. Het hotel ..

Cagliari

10 pers.
Villa del Corallo

Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

Alghero