Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villa Minerva Family Relais

Alezio, Italië

 

villa-minerva-family-relais
Favoriet 
 

v.a. 461

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Villa Minerva Family Relais in Alezio

Het charmante Villa Minerva is een kleinschalige B&B gelegen op het platteland van Alezio. De grote tuin biedt een oase aan rust en met haar karakteristieke olijfbomen en kleurrijke bloemen ervaar je hier de echte authentieke Italiaanse sferen. Behoefte aan wat verkoeling? Relax in één van de hangmatten in de schaduw of neem een verfrissende duik in het zwembad. Terwijl jij heerlijk ontspant, vermaken de kinderen zich in de grote tuin waar diverse speeltoestellen te vinden zijn. Gasten zijn vol lof over de vriendelijke gastvrouw en het heerlijke ontbijt. Iedere dag bakt zij huisgemaakte taarten en de heerlijkste desserts voor bij het ontbijt. De huisgemaakte jam uit eigen boomgaard is een ware traktatie! Verder staat de familie voor jullie klaar met de beste tips voor activiteiten en restaurants tijdens de vakantie. Een verblijf bij Villa Minerva voelt als thuis, maar dan in Puglia!

Het charmante Villa Minerva is een kleinschalige B&B gelegen op het platteland van Alezio. De grote tuin biedt een oase aan rust en met haar karakteristieke olijfbomen en kleurrijke bloemen ervaar je hier de echte authentieke Italiaanse sferen. Behoefte aan wat verkoeling? Relax in één van de hangmatten in de schaduw of neem een verfrissende duik in het zwembad. Terwijl jij heerlijk ontspant, vermaken de kinderen zich in de grote tuin waar diverse speeltoestellen te vinden zijn.

Gasten zijn vol lof over de vriendelijke gastvrouw en het heerlijke ontbijt. Iedere dag bakt zij huisgemaakte taarten en de heerlijkste desserts voor bij het ontbijt. De huisgemaakte jam uit eigen boomgaard is een ware traktatie! Verder staat de familie voor jullie klaar met de beste tips voor activiteiten en restaurants tijdens de vakantie.

Een verblijf bij Villa Minerva voelt als thuis, maar dan in Puglia!

Villa Minerva is landelijk gelegen bij de plaats Alezio op slechts een paar minuten rijden van de cultuurrijke stad Gallipolli en het strand. De directe omgeving is perfect voor fiets- en wandeltochten. Voor de actieve vakantiegangers zijn er in de omgeving ook verschillende excursiemogelijkheden te vinden zoals paardrijden, boottochten, kajakken en sportvissen.

De stad Lecce ligt op rijafstand van deze fijne accommodatie. Deze barokstad wordt door menigeen gezien als het Florence van het Zuiden. Mooie architectuur, sculpturen en het ritme van zuid Italië zijn hier nog altijd terug te vinden. Het ritme van zuid Italië houdt in dat er in de middaguren gerust wordt om vervolgens vanaf het eind van de middag tot in de avond volledig tot leven te komen.

Een leuke tip voor tijdens de vakantie met de kinderen is een uitje naar Splash Waterpark bij Gallipoli. Wel is het aan te raden een auto te huren, zo haal je het maximale uit de vakantie.

- Alezio: ca. 1 km
- Gallipoli: ca. 7 km
- Strand: ca. 8 km
- Waterpark: ca. 9 km
- Lecce: ca. 35 km

Met de auto:
- Gratis parkeerplaats
Afstand vanaf Utrecht: ca 2095 km

Met het vliegtuig:
- Luchthaven Brindisi: ca. 79 km
Bij onze vliegreizen is de transfer van de luchthaven naar de accommodatie v.v. niet inbegrepen. Wij raden je aan een huurauto bij te boeken, dit kan eenvoudig in de vervolgstappen van de boeking.

- Ontbijtbuffet inbegrepen

Buiten de zomervakantie kan het zijn dat faciliteiten niet of in beperkte mate aanwezig of geopend zijn.


Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

4 pers.
Residence Campus

Deze familie residence is gelegen op 3 km van Villasimius, een authentiek dorpje aan de uiterste zuidoost kust van Sardinie op ca. 50 km ten westen van de hoofdstad Cagliari. De 2 speels opgezette zwembaden en het privé strand liggen voor de deur va..

Villasimius

10 pers.
Villa del Corallo

Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

Alghero

2 pers.
THotel

Overnachten in 'het potlood' van Cagliari, een luxe hotel midden in het centrum van deze stad is een aparte belevenis. Zeer geschikt als logeeradres voor een meerdaagse stedentrip om Cagliari met al zijn cultuur en historie te ontdekken. Het hotel ..

Cagliari