Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuizen in Hongarije

Nieuwe vakantiehuizen in Hongarije

Vakantiehuis In Siófok-Széplak

In de directe nabijheid van het meer is dit landgoed met vier appartementen (zie ook UBS484, UBS485 en UBS493). De meubilering en de gebruiktye bouwmatrialen zijn van goede kwaliteit en zorgen voor een gezellige sfeer. Bij de bovenste appartementen k..

Siófok-Széplak

City Inn

''Goed, verzorgd, vriendelijk en behulpzaam'', dit zijn de woorden van een van onze klanten. Wat moeten wij nog meer zeggen?! In een rustige straat op slechts 200 meter van Corvin Plaza, één van de grootste shoppingmalls van de stad. Metro en tram ..

Boedapest

Vakantiehuis In Szólád

Als u op zoek bent naar een rustige vakantie in de natuur weg van het hectische leven van alledag, dan zijn deze huizen iets voor u. Prachtige natuurwandelingen wachten op u. Deze twee huisjes bevinden zich in een vakantiedorp van 3 hectare aan de ra..

Szólád

Soho Boutique

Op zoek naar een leuk hotel, mét een goede ligging? Zoek niet verder. Het trendy Soho Boutique hotel heeft een eigentijds design. Maar nog belangrijker, een topligging. Aan de Pestzijde van de Donau, in een zijstraat van de mooie Erszébetboulevard...

Boedapest

Danubius Hotel Astoria

4-daagse Stedentrip naar Danubius Hotel Astoria in Boedapest..

Boedapest

Vakantiehuis In Siófok

In Siófok bieden wij u dit mooie en zeer goed onderhouden appartement in een modern pand op de begane grond. In dit object zijn ook de appartementen UBS405-408, hier kunnen dan ook grotere gezinnen of meerdere vrienden tegelijkertijd verblijven. De ..

Siófok

Vakantiehuizen in Boedapest

Mystery Hotel Budapest

Laat je fascineren met een overnachting in dit paleis vol legendes en geheimen. Al zodra je binnenstapt in dit gebouw uit de 19e eeuw weet je dat je een bijzonder verblijf tegemoet gaat. Optische illusies, of het vliegend tapijt van Aladdin... hier k..

Boedapest

Mystery Hotel Budapest

4-daagse Stedentrip naar Mystery Hotel Budapest in Boedapest..

Boedapest

Mystery Hotel Budapest

4-daagse Stedentrip naar Mystery Hotel Budapest in Boedapest..

Boedapest

Vakantiehuizen in Siófok

Vakantiehuis In Siófok

In de rustige badplaats Siofok, niet ver van het centrum, vindt u dit prachtige vakantiehuis. Met verfijnde voorzieningen en smaakvol, modern meubilair, biedt het de ideale setting voor een ontspannen vakantie. Gemeenschappelijk gebruik van tuinmeube..

Siófok

Vakantiehuis In Siófok

Gezellig ingericht vakantieappartement op de begane grond in de buurt van het centrum van Siofok. Gemeenschapp. Grondstuk met UBS483. Kinderbed / kinderstoel op aanvraag...

Siófok

Vakantiehuis In Siófok

In Siófok bieden wij u dit mooie en zeer goed onderhouden appartement in een modern pand op de begane grond. In dit object zijn ook de appartementen UBS404-408, hier kunnen dan ook grotere gezinnen of meerdere vrienden tegelijkertijd verblijven. De ..

Siófok

Vakantiehuizen in Balatonfenyves

Vakantiehuis In Balatonfenyves

Slechts een paar meter naar het noorden en je staat met je voeten in het water van het Balatonmeer. Als u kiest voor dit fraaie vakantiehuis staat u eigenlijk heel dicht bij het water. Het interieur van de accommodatie is modern en het zal beantwoord..

Balatonfenyves

Vakantiehuis In Balatonfenyves

Een huisje in een rustige omgeving en op slechts een paar honderd meter van het Balatonmeer. De inrichting is modern en gezinsvriendelijk. Het pand is erg groen omgeven. Hier heeft u ideale mogelijkheden voor een ontspannen vakantie met het gezin. Go..

Balatonfenyves

Vakantiehuis In Balatonfenyves

Dit vakantiehuis in het badplaatsje Balatonfenyves is recentelijk compleet gerenoveerd. De inrichting van het huis is van hoge standaard, met talrijke huishoudelijke apparaten. Op het grondgebied ligt een zwembad voor groot en klein en een zandbak. H..

Balatonfenyves