Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Zest @ Xi Beach

Xi Beach, Griekenland

 

zest-xi-beachzest-xi-beachzest-xi-beachzest-xi-beachzest-xi-beach
Favoriet 
 

v.a. 366

  • Beoordeeld met een 9.1
  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Zest @ Xi Beach in Xi Beach

We zijn er even helemaal tussenuit bij Zest @ Xi Beach. Ontspannen doe je hier wel… De loungebedden aan het zwembad lenen zich hier uitstekend voor! Een heerlijke barbecue maakt de eerste avond helemaal compleet. De volgende dag besluiten we eerst het strand op te zoeken. Je kunt hier heerlijk genieten van de zon, of juist actief bezig zijn met één van de watersportactiviteiten.

Actief of niet, het is jouw vakantie! Voor meer vertier kun je naar Lixouri. Dit is een gezellig stadje met een leuk centrum en een groot plein. En weet je wat nou zo fijn is, de winkelstraat is autovrij. Zo kun je heerlijk op je gemak gaan winkelen of een hapje eten bij één van de vele tavernes.

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos