Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Azzure Vista Suites

Vassilikos, Griekenland

 

azzure-vista-suites
Favoriet 
 

v.a. 597

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Azzure Vista Suites in Vassilikos



Op vakantie bij Azzure Vista Suites voelt als thuiskomen. De stijlvolle suites zijn van alle gemakken voorzien, het is echt een plekje om even volledig op te laden. Als ik naar buiten ga, ligt het zwembad al te schitteren in de zon. Vanaf hier het is het uitzicht zo bijzonder! De azuurblauwe zee en de groene gebergtes in de verte … wat houd ik toch van dit Griekse eiland!

De suites hebben een moderne, lichte inrichting en zijn voorzien van een fijne kitchenette en een eigen terras. Zin om te zwemmen? Dat kan bij het zwembad van het naastgelegen complex: Appartementen Azzure Vista. Maar ook het strand is dicht bij en er zijn zoveel leuke activiteiten te doen op Zakynthos! Snorkelen met schildpadden en kanoën staan zeker op mijn planning, maar voor nu proost ik op het mooie Azzure Vista Suites en mijn heerlijke weekje weg!


  • Regular:kluisje (op de kamer);parkeerterrein;wi-fi;bedlinnen inclusief verschoning 2 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 3 keer per week;babybedje;kinderstoel;buitenzwembad(zoet water; buitenzitje: parasol; ligstoelen);schoonmaak aparthotel;schoonmaak kamer 1 keer per dag,GeneralFacility:Officiële classificatie: zonder classificatie;totaal aantal kamers: 4;authentieke accommodatie;modern ingerichte accommodatie;kluisje (op de kamer);parkeerterrein;wi-fi;bedlinnen inclusief verschoning 2 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 3 keer per week;schoonmaak aparthotel;schoonmaak kamer 1 keer per dag,Pools:buitenzwembad(zoet water; buitenzitje: parasol; ligstoelen),Kids:babybedje;kinderstoel,Mandatory:climate resilience tax: circa 1;50 € per eenheid per nacht (ter plekke te betalen; verplicht)
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 05-10-2024 597,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos