Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vassilias Beach

Vassilias, Griekenland

 

vassilias-beachvassilias-beachvassilias-beachvassilias-beachvassilias-beach
Favoriet 
 

v.a. 600

  • Beoordeeld met een 7.6
  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vassilias Beach in Vassilias

Vassilias Beach is een kleinschalig vakantieadres in de heuvels en bij het zandstrand van het gelijknamige plaatsje Vassilias. Dit betekent onbeperkt genieten van lange stranddagen, aangename temperaturen, de Griekse cultuur en een betoverend uitzicht. De appartementen liggen op de heuvel en beschikken over gratis wifi, een televisie, een kitchenette en een balkon of terras met zitje.

Bij het zwembad draait het om relaxen; een paar baantjes in het verkoelende water, opdrogen in de zon of een dutje doen in de schaduw van de bomen. Uiteraard kun je tussendoor nog even een drankje halen bij de poolbar. Liever naar het strand? Loop dan naar beneden en rol meteen je handdoek uit.


Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos