Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Semiramis City

Rhodos Stad, Griekenland

 

semiramis-city
Favoriet 
 

v.a. 389

  • Beoordeeld met een 8.2
  • 4 sterren
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Semiramis City in Rhodos Stad

Dit hotel werd gebouwd in 1971. Het hotel biedt de reizigers in totaal 120 kamers. De gasten worden in een ontvangsthal welkom geheten, waar een receptie met uitcheckservice te vinden is. Er is een lift voorhanden waarmee de meeste etages bereikbaar zijn. Tot een van de faciliteiten hoort een bagagedepot. Wifi in de gemeenschappelijke ruimtes maakt het de reizigers mogelijk om in contact te blijven met vrienden of familieleden. De volgende gastronomische voorzieningen zijn beschikbaar in het verblijf: een restaurant, een eetzaal, een koffiehuis en een bar. Op het terrein van het hotel zijn een mooie tuin en een speelplaats te vinden. Tot de verdere voorzieningen van het hotel behoort een tv-ruimte. De gasten die met de auto komen, kunnen deze op het parkeerterrein van het verblijf parkeren. Tot de beschikbare voorzieningen behoren een oppasservice, een medische dienst, roomservice en een wasservice. Sportieve gasten, die het omliggende landschap op de fiets willen verkennen, zullen de fietsverhuur (tegen betaling) op prijs stellen.

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos