Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Pearl

Rhodos Stad, Griekenland

 

hotel-pearlhotel-pearlhotel-pearlhotel-pearlhotel-pearl
Favoriet 
 

v.a. 481

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Pearl in Rhodos Stad

Hotel Pearl is een kleinschalig hotel in het centrum van Rhodos-Stad. Het ligt op loopafstand van het strand en de historische binnenstad. Dit maakt het de perfecte uitvalsbasis voor een ontspannen vakantie op het Griekse eiland. De kamers van Hotel Pearl zijn eenvoudig en comfortabel ingericht. Ze beschikken over airconditioning, een flatscreen-tv en een eigen balkon. Het hotel heeft ook een zwembad, waar je heerlijk kunt ontspannen na een dagje sightseeing. In de omgeving van Hotel Pearl zijn er tal van bezienswaardigheden te vinden. Zo kun je een bezoek brengen aan de middeleeuwse stad, met zijn imposante paleis van de Grootmeesters. Ook de Akropolis van Rhodos en het Archeologisch Museum zijn zeker een bezoek waard.

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos