Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Castellum Suites

Rhodos Stad, Griekenland

 

hotel-castellum-suiteshotel-castellum-suiteshotel-castellum-suiteshotel-castellum-suiteshotel-castellum-suites
Favoriet 
 

v.a. 633

  • Beoordeeld met een 7.5
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Castellum Suites in Rhodos Stad

Aan de rand van het oude middeleeuwse centrum van Rhodos ligt het moderne Hotel Castellum Suites. Dit fijne hotel ligt in een rustige wijk, omgeven door groene parken en mooi onderhouden tuinen. Gastvrijheid en service staan hier centraal, dus genieten kan volop! Eindelijk eens tijd voor dat goede boek terwijl je op een bedje aan het zwembad ligt. De ligging is ideaal, want op 15 minuten lopen, vind je het strand, de stad met haar chique winkels, restaurants en levendige bars waar het erg gezellig is om een drankje te drinken. Aangezien het hotel aan de rand van de ommuurde 'oude stad' ligt, ben je er zo! Echt een pluspunt van deze accommodatie en de reden dat hier al jaren lang veel mensen terugkeren. 's Avonds wordt er in het hotel tijd gemaakt voor wat gezellig entertainment, met livemuziek in de loungebar of op de veranda en omdat je, als één van de weinige hotels in hartje Rhodos-stad, verblijft op basis van all inclusive is, wordt ook hier een drankje en een hapje geserveerd.

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos