Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Aquarium View

Rhodos Stad, Griekenland

 

hotel-aquarium-viewhotel-aquarium-viewhotel-aquarium-viewhotel-aquarium-viewhotel-aquarium-view
Favoriet 
 

v.a. 596

  • 3.5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Aquarium View in Rhodos Stad

Hotel Aquarium View: de perfecte uitvalsbasis voor een onvergetelijke vakantie op Rhodos. Dit 4-sterrenhotel dat ligt in het noordelijkste deel van Rhodos, op slechts een paar minuten lopen van het centrum van Rhodos-Stad en het strand van Elli. De ligging van het hotel is werkelijk perfect: je bent zo bij de mooiste bezienswaardigheden van het eiland, maar ook bij het bruisende nachtleven en de gezellige restaurantjes. Het strand van Elli is een prachtig zandstrand met helderblauw water. Het is een ideale plek om te zonnebaden, te zwemmen of te watersporten. Het hotel ligt op slechts 20 meter van het strand, dus je kunt er zo heen lopen.

Hotel Aquarium View heeft een schitterend zwembad met een zonneterras. Het zwembad is omgeven door palmbomen en biedt een prachtig uitzicht op de zee. Het is een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van de zon.


Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos