Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Jason

Rethymnon, Griekenland

 

jasonjasonjasonjasonjason
Favoriet 
 

v.a. 493

  • Beoordeeld met een 8.3
  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Jason in Rethymnon

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Jason

In de ochtend zie je vanuit je kamer de eerste boten binnenvaren. Vanavond weer smullen bij het restaurant om de hoek, in de gezellige haven. Maar eerst maak je je in het ruime appartement klaar voor een dagje op het strand. Tas mee, beachbal set, en dat ene boek dat je zo graag wilt uitlezen. Je loopt in 10 minuten het zand op en huurt een ligbed. Wat een heerlijk begin van de dag. Tussendoor even scharrelen in de winkels van het oude centrum. De souvenirs breng je weer naar je kamer en neemt een frisse douche. Klaar voor een lekker visje. Deze vakantie smaakt naar meer.
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Bar,
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 17-05-2024 voor een 8-daagse vakantie 493,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari