Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartementen Doryssa Coast

Pythagorion, Griekenland

 

appartementen-doryssa-coast
Favoriet 
 

v.a. 783

  • Beoordeeld met een 8.7
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Appartementen Doryssa Coast in Pythagorion



Ik heb weer een fijne nieuwe spot ontdekt op het Griekse eiland Samos. Direct aan de kust en op loopafstand van het gezellige dorpje Pythagorion liggen de Appartementen Doryssa Coast. Terwijl ik uitkijk over de helderblauwe zee, komt de ober mijn ontbijtje brengen. Dit is écht vakantie!

De ruime appartementen zijn onlangs gerenoveerd en dat is goed te zien. Ze zijn stijlvol ingericht met warme kleuren en natuurlijke materialen. Het is hier dan ook heel fijn wakker worden. Het ontbijt wordt geserveerd bij de beachbar op het strand, waar je vanuit je appartement zo naartoe loopt. Loopt de temperatuur op? Dan is er niets fijner dan afkoelen in zee, hoewel het zwembad tussen de appartementen zich hier ook uitstekend voor leent. Wil je de omgeving verkennen? Stap dan in je huurauto of op de fiets en maak een tour over het eiland. Bezoek de gezellige boulevard in het nabijgelegen Pythagorion, proef de lokale gerechten in één van de vele restaurants en ga op zoek naar de allermooiste strandjes van Samos. Eén ding is zeker: dit wordt weer een vakantie om nooit meer te vergeten.


  • Restaurant:drinkgelegenheden: strandbar geopend van 09:00 tot 18:00 uur,Sports:tennisbaan,Kids:babybedje,Regular:geen lift aanwezig;kluisje (op de kamer);ontbijtruimte;parkeerterrein;drinkgelegenheden: strandbar geopend van 09:00 tot 18:00 uur;wi-fi;bedlinnen inclusief verschoning 3 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 3 keer per week;babybedje;tennisbaan;handdoekenservice;buitenzwembad(buitenzitje: parasol; ligstoelen);schoonmaak kamer 3 keer per week;babybedje: voor deelnemers met leeftijd t/m 1 jaar gratis (op te geven bij reservering);kluisje op de kamer: gratis;ontbijt in restaurant: 15;00 € per persoon per dag;airconditioning: bij de reissom inbegrepen,GeneralFacility:Officiële classificatie: 4 sleutels;totaal aantal kamers: 15;modern ingerichte accommodatie;receptie;geen lift aanwezig;kluisje (op de kamer);ontbijtruimte;parkeerterrein;wi-fi;bedlinnen inclusief verschoning 3 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 3 keer per week;schoonmaak kamer 3 keer per week;huisdieren niet toegestaan;babybedje: voor deelnemers met leeftijd t/m 1 jaar gratis (op te geven bij reservering);kluisje op de kamer: gratis;ontbijt in restaurant: 15;00 € per persoon per dag;airconditioning: bij de reissom inbegrepen,Mandatory:climate resilience tax: circa 1;50 € per eenheid per nacht (ter plekke te betalen; verplicht),Pools:handdoekenservice;buitenzwembad(buitenzitje: parasol; ligstoelen)
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 05-10-2024 783,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos