Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartementen Elena

Psili Ammos, Griekenland

 

appartementen-elenaappartementen-elenaappartementen-elenaappartementen-elenaappartementen-elena
Favoriet 
 

v.a. 515

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Appartementen Elena in Psili Ammos

De appartementen Elena vind je in het pittoreske Psili Ammos op het eiland Samos. Doordat je hier direct aan het zandstrand zit, duurt het 's morgens niet lang voordat je je eerste duik in het heldere zeewater kunt nemen. Het zwemplezier is natuurlijk het fijnste wanneer je het afwisselt met zonnebaden op een strandbedje.

Tijdens je verblijf kun je ervoor kiezen om zelf een verse maaltijd te bereiden in je eigen kitchenette, of je kunt een bezoek brengen aan een gezellige taverne in de buurt. De authentieke appartementen  beschikken bovendien over een balkon of terras van waar je een mooi uitzicht hebt over de omgeving. Zo kun je dicht bij huis nog steeds genieten van de heerlijke Griekse temperaturen.

Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari