Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartementen Stella

Petra, Griekenland

 

appartementen-stellaappartementen-stellaappartementen-stellaappartementen-stellaappartementen-stella
Favoriet 
 

v.a. 471

  • Beoordeeld met een 8.7
  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Appartementen Stella in Petra

Wat een fijne ligging heeft Appartementen Stella! Je kan namelijk zo de gezellige winkelstraat in lopen met allerlei barretjes en restaurants. Even verderop ligt nog een grotere winkelstraat en je bent ook zo op het strand. Er is een bushalte vlakbij, zodat je wat meer van het eiland kan zien. Eenmaal terug bij het appartement duik je nog even snel het zwembad in en neem je daarna een drankje op je balkon.Terwijl je naar de zonsondergang kijkt, geniet je nog na van deze dag. Een mooie afsluiter!


Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari