Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villa Vergina

Perissa, Griekenland

 

villa-verginavilla-verginavilla-verginavilla-verginavilla-vergina
Favoriet 
 

v.a. 515

  • Beoordeeld met een 7.7
  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Villa Vergina in Perissa

8-daagse Zonvakantie naar Cycladen bij Villa Vergina

Deze accommodatie in Perissa is gebouwd in typisch Cycladische stijl blauw met wit. Precies zoals je Santorini voor je ziet. De kamers zijn minimalistisch en basic ingericht. Echt genieten doe je immers buiten! In een paar passen sta je met je tenen in het zwarte zand van het zeven kilometer lange strand. Klaar om te zonnen, zwemmen en heerlijk te lunchen bij een beach bar of taverne. Wanneer je uitgeluierd bent, kun je nog even powernappen in je kamer voordat je 's avonds het centrum verder gaat ontdekken.
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Bar,
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 08-05-2024 voor een 8-daagse vakantie 515,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos