Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Parga Beach Resort

Parga, Griekenland

 

parga-beach-resortparga-beach-resortparga-beach-resortparga-beach-resortparga-beach-resort
Favoriet 
 

v.a. 732

  • Beoordeeld met een 9.1
  • 4.5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Parga Beach Resort in Parga

Wil je de drukte vermijden en een rustige en relaxte vakantie doorbrengen als koppel of gezin? Parga Beach Resort is dan de ideale bestemming. Het ruim opgezette resort is omgeven door olijfbomen en bloemen en ligt aan het mooie zandstrand met prachtig uitzicht. De accommodaties, variërend van stijlvolle kamers tot mooie suites, beloven een comfortabel verblijf. En alsof dat nog niet genoeg is, blijft Parga Beach Resort steeds vernieuwen, met een gloednieuw zwembad en een volledige make-over voor het restaurant in het vooruitzicht.

In de omgeving vind je nog veel meer prachtige stranden die beroemd zijn vanwege de unieke sfeer. Voor wat meer activiteit kun je hier diverse watersportactiviteiten beoefenen. Parga Beach Resort heeft alles wat je je maar kunt wensen en geniet van een heerlijke vakantie!


Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari