Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Olia Suites Parga

Parga, Griekenland

 

olia-suites-parga
Favoriet 
 

v.a. 713

  • Beoordeeld met een 8.1
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Olia Suites Parga in Parga



Wow, wat een geweldig plek is Olia Suites. Het valt mij direct bij aankomst op dat het uitzicht adembenemend mooi is. Logisch ook, want met de hoge bergkliffen op de achtergrond lijkt het eerder een schilderij waar ik naar kijk. In de verte hoor ik mijn naam al, ze keken echt uit naar mijn komst. Door dit fantastische onthaal van de vriendelijke eigenaren, wil ik eigenlijk gewoon een sprongetje van geluk maken. Ik loop dan ook met een grote lach naar binnen een voel dat dit een onvergetelijke vakantie gaat worden...

De eigenaren hebben het pand vorig jaar gekocht en volledig gerenoveerd. De vader was aannemer van beroep en deed veel van de renovaties zelf. Hij is gespecialiseerd in metselwerk, dus je zult zijn steenwerk op sommige binnen- en buitenmuren zien. De familie bestaat uit Griekse Albanezen - van Griekse afkomst, maar woonden vele jaren in Albanië voordat ze terugkwamen om zich in Griekenland te vestigen. En tja, dit plekje op Parga is geen slechte keuze. Hier wil iedereen wel blijven.

De schone appartementen zijn voorzien van alle moderne faciliteiten. Aan comfort is geen enkel gebrek. En dan zijn er nog de heerlijke bedden, wat een hemelse matrassen! Ik besluit om even te liggen en tegelijkertijd bewonder ik vanuit het slaapkamerraam de grote citroen- en olijfbomen voor de deur. Als ik ben opgeknapt neem ik een verkoelende duik in het zwembad, om vervolgens de omgeving te ontdekken. Want ook de locatie is perfect. Je zit hier weliswaar lekker rustig, maar toch zijn het centrum én het strand in de buurt. Hier combineer ik het beste van 2 werelden...Yamas!
  • Regular:kluisje (op de kamer);wi-fi;bedlinnen inclusief;handdoeken inclusief;bagagerie;babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar);buitenzwembad;schoonmaak kamer,Mandatory:climate resilience tax: circa 1;50 € per persoon per nacht (ter plekke te betalen; verplicht),Pools:buitenzwembad,Kids:babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar),GeneralFacility:totaal aantal kamers: 6;totaal aantal verdiepingen: 2;modern ingerichte accommodatie;kindvriendelijk complex;kluisje (op de kamer);wi-fi;bedlinnen inclusief;handdoeken inclusief;bagagerie;schoonmaak kamer
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 05-07-2024 713,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos