Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Adam's Hotel

Parga, Griekenland

 

adams-hoteladams-hoteladams-hoteladams-hoteladams-hotel
Favoriet 
 

v.a. 571

  • Beoordeeld met een 8.3
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Adam's Hotel in Parga

Adam's Hotel is een sfeervol vakantieadres in Parga waar de Griekse gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Al direct bij aankomst word je warm welkom geheten en de rest van je verblijf staat het vriendelijke personeel 24/7 voor je klaar.

In The Olive Tree, het restaurant van Adam's Hotel, komt de Griekse gastvrijheid je eveneens tegemoet. Hier worden herinneringen vanuit het hele land samengebracht op het bord en worden traditionele berichten bereid met een twist. De ingrediënten zijn vers en lokaal en de kruiden en olijfolie komen zelfs uit eigen tuin. Naast een lekker hapje eten, kun je hier ook uitstekend relaxen: strijk neer langs het zwembad op een ligbed in de zon, trakteer jezelf op een fijne spabehandeling of bestel je favoriete cocktail aan de bar.

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos