Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Red Tower

Nikiana, Griekenland

 

red-tower
Favoriet 
 

v.a. 538

  • Beoordeeld met een 7.4
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Red Tower in Nikiana

Dit appartementenhotel is de perfecte keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar een ontspannen vakantie. Met een prachtig zwembad en het strand op slechts een steenworp afstand, kunnen gasten genieten van zowel verfrissende duiken als zonnebaden. De accommodatie biedt ook diverse sport- en ontspanningsmogelijkheden, waaronder aquarobicstrainingen, een whirlpool en een zonneterras met ligstoelen en parasols. Voor de avontuurlijke gasten zijn er activiteiten zoals surfen, windsurfen, snorkelen en duiken beschikbaar. Kortom, een ideale plek voor een onvergetelijke vakantie aan zee.
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 15-10-2024 voor een 8-daagse vakantie 538,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari