Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Ionian Fos

Nikiana, Griekenland

 

ionian-fosionian-fosionian-fosionian-fosionian-fos
Favoriet 
 

v.a. 397

  • Beoordeeld met een 7.7
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Ionian Fos in Nikiana

8-daagse Zonvakantie naar Lefkas bij Ionian Fos

Ionian Fos. Een paradijs aan de kust van Lefkas. Tot rust komen en genieten, dat vind je bij Ionian Fos. Even achterover leunen met een goed boek of uren turen naar het water. Wil je tussendoor even het eiland zien? Huur dan de auto en ga op ontdekking. Er is namelijk zoveel te ontdekken. Lefkas lijkt met haar helderblauwe water en witte stranden wel de Cariben van Griekenland. Milos Beach is een van de mooiste stranden. Maak hier even een stop voor een duik in het heldere blauwe water en rij dan door naar het bergdorp Karya, het culturele centrum van Lefkas en beroemd om het borduurwerk. Het eiland heeft naast de witte stranden, ook leuke wandelroutes door de groene gebieden. Kortom, een perfecte mix tussen de cultuur, rust en natuur.
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Bar,
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 09-05-2024 voor een 8-daagse vakantie 397,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos