Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Ifigenia

Nidri, Griekenland

 

ifigeniaifigeniaifigeniaifigeniaifigenia
Favoriet 
 

v.a. 486

  • Beoordeeld met een 9.4
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Ifigenia in Nidri

8-daagse Zonvakantie naar Lefkas bij Ifigenia

De krekels hebben je in slaap gebracht, de vogels maken je wakker. En het ruikt altijd zo lekker 's ochtends, vooral in het voorjaar. Lekker slapen lukt sowieso in de ruime appartementen van Ifigenia. Groot genoeg voor het hele gezin, of lekker ruim voor met z'n tweeën. Er zijn drie appartementengebouwen, met ieder een eigen zwembad. Fijn, hoef je nooit ver te lopen voor een verfrissende duik. Even geen zin in het zwembad? Je loopt in een kwartiertje naar de stranden ten noorden van Nidri. De strandbedjes, bomen voor eventuele schaduw en kalme zee zorgen ervoor dat je helemaal zen bent na een dagje strand. Straks wil je nooit meer naar huis!
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Speeltuin
  • Tuin
  • Huisdieren toegestaan,
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 28-09-2024 voor een 8-daagse vakantie 486,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos