Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Afentiko Pigadi

Methoni, Griekenland

 

afentiko-pigadi
Favoriet 
 

v.a. 786

  • Beoordeeld met een 8.8
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Afentiko Pigadi in Methoni



Mijn voeten worden één met de aarde, mijn ademhaling is rustig en mijn houding is actief. In mijn gedachte tel ik tot drie en dan open ik mijn ogen. De prachtige omgeving van Afentiko Pigadi verbaast me elke keer weer. Omringd door de olijfbomen volg ik een yogales op het grote yogaplatform in de tuin. In de verte is de azuurblauwe Ionische zee te zien. De zee is net zo rustig en kalm als ik vandaag.

Puur is het juiste woord voor het gevoel dat ik ervaar bij Afentiko Pigadi. De villa's lijken op te gaan in het landschap van Peloponnesos, doordat ze zijn gebouwd met stenen uit de omgeving. Afentiko Pigadi heeft meerdere villa's waar je heerlijk tot rust kunt komen. In de tuin loop ik langs het ruime zwembad omringd met sinaasappel- en citroenboompjes. Onderweg naar mijn villa word ik verrast door de geuren van lavendel, tijm en oregano.

Aangekomen in mijn villa maak ik een ontbijtje in het keukentje. Ik plof neer op de witte bank en geniet van het mooie interieur in de villa. De witte details gecombineerd met natuurlijke tinten hebben een frisse en ontspannen uitstraling. Vanmiddag ga ik met de fiets naar strand. Ik vind het hier heerlijk.
  • Kids:babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar),Mandatory:climate resilience tax: circa 7;00 € per eenheid per nacht (ter plekke te betalen; verplicht),Pools:handdoekenservice;buitenzwembad,GeneralFacility:Officiële classificatie: zonder classificatie;modern ingerichte accommodatie;kindvriendelijk complex;kluisje (op de kamer);parkeerterrein;wi-fi;bedlinnen inclusief verschoning bedlinnen 1 keer per 3 dagen;handdoeken inclusief;schoonmaak kamer 2 keer per week;huisdieren niet toegestaan;babybedje: voor deelnemers met leeftijd t/m 1 jaar; op aanvraag,Wellness:yoga,Restaurant:drinkgelegenheden: poolbar van mei t/m oktober,Regular:kluisje (op de kamer);parkeerterrein;drinkgelegenheden: poolbar van mei t/m oktober;wi-fi;bedlinnen inclusief verschoning bedlinnen 1 keer per 3 dagen;handdoeken inclusief;yoga;babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar);handdoekenservice;buitenzwembad;schoonmaak kamer 2 keer per week;babybedje: voor deelnemers met leeftijd t/m 1 jaar; op aanvraag
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 04-05-2025 786,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos