Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Melissa

Matala, Griekenland

 

hotel-melissahotel-melissahotel-melissahotel-melissahotel-melissa
Favoriet 
 

v.a. 505

  • Beoordeeld met een 7.9
  • 2.5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Melissa in Matala

Hotel Melissa is prachtig gelegen. Wanneer je aankomt zal een heerlijk vakantiegevoel je overvallen. Hier kun je goed tot rust komen in de komende dagen of weken! 's Morgens maak je een wandeling in deze mooie omgeving naar het strand en na een paar uur zonnen is het zeker een aanrader het sfeervolle plaatsje Matala te bezoeken. Probeer hier een smaakvolle lunch in één van de restaurantjes. De sfeer en de vriendelijke mensen in Matala maken de dag al helemaal goed. Ook in Hotel Melissa zal de vriendelijke familie proberen de vakantie zo goed mogelijk te laten verlopen.

Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari