Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Calypso

Matala, Griekenland

 

hotel-calypsohotel-calypsohotel-calypsohotel-calypsohotel-calypso
Favoriet 
 

v.a. 473

  • Beoordeeld met een 8.1
  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Calypso in Matala

In een prachtige, rustgevende omgeving ligt het sfeervolle familiehotel Hotel Calypso. Binnen een paar minuten loop je zo het centrum binnen van het plaatsje Matala en ook het strand ligt dichtbij. Het middelpunt van het hotel is het zwembad. In een groene tuin vol planten en mooie bomen staan de ligbedjes met parasols. Het is heerlijk om hier de dag door te brengen en te genieten van je welverdiende vrije tijd. De kamers zijn netjes en eenvoudig ingericht. Het ontbijt en diner zijn beide inbegrepen en wordt geserveerd in het restaurant van het hotel.

Kortom, een perfecte locatie voor een vakantie vol zon, plezier en gezelligheid.


Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari