Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartementen Christina

Lygia, Griekenland

 

appartementen-christinaappartementen-christinaappartementen-christinaappartementen-christinaappartementen-christina
Favoriet 
 

v.a. 552

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Appartementen Christina in Lygia

Appartementen Christina Comfort is omgeven door een groene oase en doet haar naam zeker eer aan. Hier kun je comfortabel verblijven op een rustige locatie. De moderne appartementen zijn ruim en hebben allemaal een balkon met uitzicht over de bergen, het zwembad of de zee. Zie je jezelf al zitten? De dagen beginnen hier sowieso altijd goed, want het ontbijtje staat iedere morgen voor je klaar.

De ligging van Appartementen Christina Comfort is ook behoorlijk comfortabel te noemen. Want met het strand op korte loopafstand en ook het centrum in de buurt is er altijd iets leuks te beleven. Ook voor een dagje relaxen aan het zwembad kun je hier prima terecht; de ligstoelen en parasols zijn al voor je uitgezet.

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos