Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Loutra Resort

Loutra, Griekenland

 

loutra-resort
Favoriet 
 

v.a. 600

  • Beoordeeld met een 8
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Loutra Resort in Loutra



Hoe vaak ben ik al op Kreta geweest? Ik ben inmiddels de tel kwijtgeraakt. Maar dat het nooit gaat vervelen, besef ik op het balkonnetje van mijn nieuwste ontdekking. Zo ver ik kan zien, liggen er olijfgaarden rond mijn logeeradresje. Ik hoor niets anders dan het geritsel van de kleine blaadjes die meedeinen op de wind. Het brengt me helemaal tot rust.

Toen ik hier vanmiddag aankwam was ik rond aan het rijden door dit prachtige gebied. Ineens verschenen er licht roze appartementen. Ik moest even knipperen met mijn ogen om zeker te weten dat ik het goed zag. Dit had ik hier niet verwacht! De huizen zijn prachtig gelegen en zijn comfortabel ingericht. Meteen liep ik vol enthousiasme naar de receptie. De vriendelijke dame vertelde me dat er nog een plekje was.

Dus nu zit ik hier op mijn balkon. Het frisse briesje verraadt dat de zee dichtbij is. Ik zucht van geluk. Op Kreta heb je echt alles. Misschien dat het daarom nooit gaat vervelen. Morgen pak ik de fiets naar het strand. Ik twijfel nog of ik souvlaki of gyros ga eten bij een van de leuke restaurantjes...


  • Mandatory:climate resilience tax: circa 1;50 € per eenheid per nacht contant te betalen (ter plekke te betalen; verplicht),Pools:(van april t/m oktober);kinderzwembad (van april t/m oktober)(geheel apart; buitenzitje: parasol; ligstoelen);buitenzwembad (van april t/m oktober)(buitenzitje: parasol; ligstoelen),Regular:geen lift aanwezig;kluisje (op de kamer);parkeerterrein;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief;handdoeken inclusief (van april t/m oktober);kinderzwembad (van april t/m oktober)(geheel apart; buitenzitje: parasol; ligstoelen);buitenzwembad (van april t/m oktober)(buitenzitje: parasol; ligstoelen);schoonmaak kamer,GeneralFacility:Officiële classificatie: 3 sleutels;klasse: eenvoudig;authentieke accommodatie;geen lift aanwezig;kluisje (op de kamer);parkeerterrein;accommodatie niet geschikt voor mindervaliden;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief;handdoeken inclusief;schoonmaak kamer
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 05-02-2025 600,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari