Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villas Armonia met privézwembad

Lixouri, Griekenland

 

villas-armonia-met-privezwembadvillas-armonia-met-privezwembadvillas-armonia-met-privezwembadvillas-armonia-met-privezwembadvillas-armonia-met-privezwembad
Favoriet 
 

v.a. 811

  • Beoordeeld met een 9.3
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Villas Armonia met privézwembad in Lixouri

Villas Armonia krijgt niet voor niks ons Secrets label. Het is werkelijk een paradijsje op het toch al zo fantastisch eiland Kefalonia. Je verblijft hier in pure rust en ga je vanzelf in de relax-stand.

De luxe villa's zijn modern en stijlvol ingericht en van alle gemakken voorzien. Wat een comfort! Bij het wakker worden hoef je alleen maar de deuren open te slaan en kijk je vanuit je eigen grote balkon of terras uit op het zwembad. Naast dit alles, is er nog een fabelachtig uitzicht over de heuvelachtige, groene omgeving die je het beste als onbetaalbaar kunt bestempelen.

Het centrum van Lixouri na ongeveer 2,5 kilometer aantreft en na ongeveer 3 kilometer met je voeten in het zand staat. Op en top genieten.


Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos