Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Sky View Suites Kefalonia

Lixouri, Griekenland

 

sky-view-suites-kefalonia
Favoriet 
 

v.a. 896

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Sky View Suites Kefalonia in Lixouri



Als ik aan Kefalonia denk dwalen mijn gedachtes af, wat kom ik toch graag op dit eiland. Het groene landschap en de felblauwe zee, ik kan er geen genoeg van krijgen. Ik ben nieuwsgierig, de komende dagen verblijf ik in Sky View Suites Kefalonia; Een nieuw paradijsje onder de Griekse zon.

Mijn suite laat zich het beste omschrijven als stijlvol met een minimale styling. De kleuren zijn licht met houten meubels en accenten. Het biedt rust en daar ben ik precies naar op zoek. Ontspannen zal hier zeker lukken, want overal is aan gedacht. De nabijheid van verborgen strandjes en charmante dorpjes maken het helemaal af. Bij het zwembad staan de ligbedjes met parasols op het terras en je kijkt uit over zee. In de verte zie je de bootjes varen, terwijl de zon de lucht langzaam rood kleurt. Dat ga ik morgen ook doen! Varen langs de grillige kust en nieuwe strandjes ontdekken. 


  • Kids:babybedje;kinderstoel,Mandatory:climate resilience tax: circa 1;50 € per eenheid per nacht (ter plekke te betalen; verplicht),Pools:handdoekenservice;buitenzwembad (lengte: 11 meter; breedte: 4 meter)(zoet water; buitenzitje: ligstoelen),GeneralFacility:Officiële classificatie: 3 sleutels;modern ingerichte accommodatie;wi-fi in openbare ruimte; op de kamer;bedlinnen inclusief verschoning 2 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 2 keer per week;douchemogelijkheid bij vertrek;bagagerie;schoonmaak kamer 1 keer per dag,Regular:wi-fi in openbare ruimte; op de kamer;bedlinnen inclusief verschoning 2 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 2 keer per week;douchemogelijkheid bij vertrek;bagagerie;babybedje;kinderstoel;handdoekenservice;buitenzwembad (lengte: 11 meter; breedte: 4 meter)(zoet water; buitenzitje: ligstoelen);schoonmaak kamer 1 keer per dag
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 04-07-2025 896,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari