Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Al Mare Villas

Lixouri, Griekenland

 

al-mare-villas
Favoriet 
 

v.a. 1.323

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Al Mare Villas in Lixouri



Deze vakantie ben ik echt toe aan luxe in een rustgevende omgeving en Al Mare Villas op Kefalonia voldoet hier precies aan. De ochtend begin ik op het terras waar de eerste zonnestralen al tevoorschijn komen. Terwijl ik een heerlijk kopje koffie heb, kijk ik om mij heen en zie ik het prachtige privézwembad en het weelderige groen. Dit is zó fijn wakker worden!

Al Mare Villas biedt gloednieuwe, moderne villas aan waar je niets tekort komt. De villas zijn voorzien van twee slaap- en badkamers en in de riante keuken maak je de lekkerste gerechten klaar. Het is heerlijk vertoeven op een ligbedje aan het privézwembad, maar mocht je meer willen ontdekken dan kun je vanuit je villa alle kanten op. Het gezellige stadje Lixouri ligt in de buurt en op korte afstand vind je een fijn zandstrand met helder zeewater.


  • Regular:kluisje;parkeerterrein;wi-fi;bedlinnen inclusief verschoning 1 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 1 keer per week;babybedje;buitenzwembad(zoet water; buitenzitje);schoonmaak kamer 1 keer per week,GeneralFacility:Officiële classificatie: 4 sterren;modern ingerichte accommodatie;kindvriendelijk complex;kluisje;parkeerterrein;wi-fi;bedlinnen inclusief verschoning 1 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 1 keer per week;schoonmaak kamer 1 keer per week;huisdieren niet toegestaan,Pools:buitenzwembad(zoet water; buitenzitje),Kids:babybedje
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 05-07-2024 1.323,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos