Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

La Scala Luxury Villas

Lefkos, Griekenland

 

la-scala-luxury-villasla-scala-luxury-villasla-scala-luxury-villasla-scala-luxury-villasla-scala-luxury-villas
Favoriet 
 

v.a. 819

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

La Scala Luxury Villas in Lefkos

La Scala Luxury Villas is een bijzonder vakantieadres voor stelletjes die op zoek zijn naar het beste van twee werelden. Bij deze Secrets is het rustig en binnen no time voel je het warme zand tussen je tenen en kun je een verfrissende duik nemen in de kristalheldere zee.

De villa's zijn luxueus en authentiek ingericht, waarbij de romantische setting helemaal naar voren komt. 's Avonds geniet je van het adembenemende uitzicht terwijl de zon langzaam onder gaat. Villa type II maakt dit totaalplaatje al helemaal af, hierbij heb je toegang tot een eigen jacuzzi.

Op een paar minuten loopafstand zit je in het schattige centrum van Lefkos. Bij de verschillende tavernes kun je de authentieke gerechten uit de Griekse keuken proeven. Kortom, een vakantie om nooit meer te vergeten!


Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos