Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Sea View Village

Lassi, Griekenland

 

sea-view-villagesea-view-villagesea-view-villagesea-view-villagesea-view-village
Favoriet 
 

v.a. 511

  • Beoordeeld met een 8
  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Sea View Village in Lassi

8-daagse Zonvakantie naar Kefalonia bij Sea View Village

Het koelt langzaam af na een heerlijke warme zomerdag. Geniet van de rust op je balkon of maak een mooie strandwandeling met zonsondergang. Dit hotel ligt uitstekend. Het is er rustig, maar toch ben je zo in het centrum van Lassi of op het prachtige Makris Gialos strand. Naast dit bekende strand zijn er diverse kleinere, hele mooie strandjes te ontdekken. Ook erg leuk om te snorkelen! Het kleinschalige appartementencomplex ligt in een mooie tuin met rozen en palmbomen. De appartementen hebben een frisse uitstraling. Een absolute aanrader!
  • Tuin,
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 28-06-2024 voor een 8-daagse vakantie 511,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari