Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

White Village

Lahania, Griekenland

 

white-village
Favoriet 
 

v.a. 618

  • Beoordeeld met een 8.6
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

White Village in Lahania



Soms vind ik zo'n mooi plekje, dat ik er even stil van word. Zoals hier bij White Village. Met een glas wijn ben ik neergestreken op het terras bij mijn villa. Voor mij schittert mijn privézwembad in de zon en binnen handbereik staat een schaaltje met olijfjes en brood. Allemaal uit de welkomstmand met lokale producten die voor mijn klaar stond. Met de zee op de achtergrond en omringd door bergen lijkt mijn uitzicht net op een ansichtkaart. Dit is het goede leven op één van de mooiste plekjes op Rhodos.

Verspreid over de tuin liggen 23 villa's. Bijna allemaal hebben ze een privézwembad of jacuzzi. De architectuur is typisch Grieks en het traditionele gebruik van de witte kleur zie je overal terug. In de omgeving rondom dit schattige witte “dorpje” valt van alles te beleven. Het is zeker de moeite waard om er met de auto op uit te gaan. 


  • Pools:handdoekenservice,Wellness:fitnessruimte (gratis);yoga;massage (tegen betaling);schoonheidsbehandelingen (tegen betaling),Kids:babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar),Mandatory:climate resilience tax: circa 10;00 € per eenheid per nacht (ter plekke te betalen; verplicht),GeneralFacility:Officiële classificatie: zonder classificatie;totaal aantal kamers: 25;totaal aantal verdiepingen: 2;klasse: comfort;modern ingerichte accommodatie;receptie;geen lift aanwezig;kluisje (op de kamer);bibliotheek;parkeerterrein;accommodatie niet geschikt voor mindervaliden;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief verschoning bedlinnen 1 keer per 3 dagen;handdoeken inclusief verschoning handdoeken 1 keer per 3 dagen;bagagerie;wasgelegenheid;schoonmaak kamer schoonmaak kamer 1 keer per 3 dagen;huisdieren niet toegestaan,Regular:geen lift aanwezig;kluisje (op de kamer);bibliotheek;parkeerterrein;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);wasgelegenheid;bedlinnen inclusief verschoning bedlinnen 1 keer per 3 dagen;handdoeken inclusief verschoning handdoeken 1 keer per 3 dagen;fitnessruimte (gratis);yoga;massage (tegen betaling);schoonheidsbehandelingen (tegen betaling);bagagerie;babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar);handdoekenservice;schoonmaak kamer schoonmaak kamer 1 keer per 3 dagen
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 04-09-2024 618,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari