Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Ilios - adults only

Laganas, Griekenland

 

hotel-ilios-adults-onlyhotel-ilios-adults-onlyhotel-ilios-adults-onlyhotel-ilios-adults-onlyhotel-ilios-adults-only
Favoriet 
 

v.a. 447

  • Beoordeeld met een 8.6
  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Ilios - adults only in Laganas

Voor een heerlijke vakantie op het Griekse eiland Zakynthos ben je bij hotel Ilios aan het juiste adres. Dit gemoedelijke hotel ligt net buiten de gezellige badplaats Laganas en wordt omringd door een weelderig groene tuin. Je wandelt op je gemak naar het centrum of strand, echt een goede ligging.

Zoek een fijn plekje uit bij het zwembad er zijn genoeg fijne plekjes om je handdoek uit te rollen. In de pool/snackbar bestel je een lekker drankje of een smakelijke snack. In Hotel Ilios kan iedereen doen waar die zin in heeft en maak je met elkaar de fijnste vakantieherinneringen.


Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari