Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Muses

Koukounaries, Griekenland

 

hotel-museshotel-museshotel-museshotel-museshotel-muses
Favoriet 
 

v.a. 566

  • Beoordeeld met een 7.7
  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Muses in Koukounaries

Dichtbij het strand en in een rustige omgeving ligt het charmante Hotel Muses. De traditionele kamers zijn verspreid over witte, sfeervolle gebouwtjes die omringd worden door een groene tuin, waardoor het bijna een Grieks dorpje lijkt. Aan het zwembad van dit hotel kun je lekker gaan liggen onder een rieten parasolletje met een goed boek uit de bibliotheek van het hotel. Het wonderschone strand ligt op een paar minuten lopen en voor de kleine gasten is er een speeltuin. In de buurt van het hotel zijn een supermarktje, wat winkeltjes en knusse restaurantjes. In het hotel zelf serveren ze de alom bekende Griekse gyros en de lekkerste verse visjes van de gril.

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos