Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Kokkari Beach Hotel

Kokkari, Griekenland

 

kokkari-beach-hotelkokkari-beach-hotelkokkari-beach-hotelkokkari-beach-hotelkokkari-beach-hotel
Favoriet 
 

v.a. 510

  • Beoordeeld met een 7.1
  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Kokkari Beach Hotel in Kokkari

8-daagse Zonvakantie naar Samos bij Kokkari Beach Hotel

Wat een heerlijke plek. Via de kustweg gescheiden van het kiezelstrand van Kokkari ligt het knusse Kokkari Beach Hotel. De ongedwongen sfeer en gastvrijheid zorgen voor een instant vakantiegevoel. De fijne kamers en het goede ontbijt maken dit vakantiegevoel helemaal af. Dit hotel brengt letterlijk kleur aan jouw vakantie. Verse vis vindt je in het restaurant Galazio en helemaal zen worden kan in de Tjaj Mahal beach bar. Vanuit dit hotel loop je zo naar de gezellige haven. De witte huizen met blauwe accenten en kleine restaurants geven je een echt dorpsgevoel. Vooral in de avond komt dit dorp tot leven, de geur van de Griekse keuken komt je al snel tegemoet. Ervaar hier het Griekse, goede leven.
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar,

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos