Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

8 daagse fly drive Kefalonia & West Peloponnesos

Kefalonia, Griekenland

 

8-daagse-fly-drive-kefalonia-west-peloponnesos8-daagse-fly-drive-kefalonia-west-peloponnesos8-daagse-fly-drive-kefalonia-west-peloponnesos
Favoriet 
     

    v.a. 742

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    8 daagse fly drive Kefalonia & West Peloponnesos in Kefalonia

    8-daagse Zonvakantie naar Achaia bij 8 daagse fly drive Kefalonia & West Peloponnesos

    Griekenland heeft nog veel meer te bieden dan witte kerkjes, mooie stranden en bijzondere oudheden. Ontdek met deze unieke fly drive het ware Griekenland. Je overnacht in uitstekende kleinschalige familiehotelletjes, met zwembad en inclusief ontbijt. Hierbij is gelet op de locatie, het zijn geheime adressen gerund door vriendelijke uitbaters, verscholen en ver van gebaande paden. Je ontdekt gebieden, waar heel weinig toeristen komen en waar de gastvrijheid puur en oprecht is. Deze reis is uit te voeren als een 8 daagse, 11 daagse, 12 daagse en 15 daagse fly drive. Het 8 daagse dagprogramma staat voluit beschreven. Daaronder vind je in het kort de volgorde van het dagprogramma van de overige reisduren.
    • ,
    Beschikbaarheid Prijs
    Aankomst op 27-05-2024 voor een 8-daagse vakantie 742,-   Boek

    Bekijk alle vrije data

    Top vakantiehuizen in Griekenland

    Akasha Beach Hotel & Spa

    8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

    Chersonissos

    D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

    D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

    Marmari