Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Votsalakia

Kambos, Griekenland

 

votsalakiavotsalakiavotsalakiavotsalakiavotsalakia
Favoriet 
 

v.a. 431

  • Beoordeeld met een 6.7
  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Votsalakia in Kambos

8-daagse Zonvakantie naar Samos bij Votsalakia

Welkom bij Votsalakia hotel in Kambos. Dit strandhotel heeft een centrale ligging met winkeltjes en restaurants op loopafstand. De beste plek is de taverna aan zee en het zwembad, met als decor het Kerkis gebergte. De kamers zijn netjes ingericht en je wordt hier met open armen ontvangen, ervaar hier de Griekse gastvrijheid. Je kunt kiezen uit kamers en appartementen, de superior kamers zijn ruimer en moderner ingericht. Verruil een stranddag voor een dagje uit en bezoek de grot van Pythagoras in het Kerkis gebergte. De actieve wandelaars kunnen hier naar toe lopen en anders is de grot te bereiken met de auto. Vlakbij de grot is er een taverna waar je kunt uitrusten en hier geven ze je graag wat informatie over de grot en hun beroemdste inwoner Pythagoras.
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Bar,
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 23-06-2024 voor een 8-daagse vakantie 431,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos