Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Anar Villas

Kalithea, Griekenland

 

anar-villas
Favoriet 
 

v.a. 1.245

  • Beoordeeld met een 8.5
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Anar Villas in Kalithea



Wanneer ik wakker word in de Anar Villas op Rhodos, lijkt het net alsof ik nog droom. Ik open de gordijnen van mijn luxe slaapkamer en het eerste wat ik zie, is de Middellandse Zee. Met het groene landschap op de voorgrond is het net een schilderij. Hier kan ik wel aan wennen!

In het oosten van het Griekse eiland Rhodos ligt het kleine dorpje Kalithea. Hier staan de drie Anar Villas: Amel, Amina en Anissa. Deze schitterende vakantiehuizen zijn bijzonder smaakvol ingericht, met stenen muren, luxe stoffen en accenten van hout. Neem een duik in het prachtige privézwembad en geniet vanaf het ligbed van de zon. Je zit hier heerlijk rustig en tegelijkertijd valt er in de omgeving genoeg te beleven. Zo is het slechts tien minuten rijden naar Rhodos-Stad en ook de beroemde stranden van Faliraki liggen binnen handbereik.


  • Mandatory:climate resilience tax: circa 10;00 € per eenheid per nacht (ter plekke te betalen; verplicht),Kids:babybedje;kinderstoel,Pools:handdoekenservice;buitenzwembad,GeneralFacility:Officiële classificatie: zonder classificatie;modern ingerichte accommodatie;kindvriendelijk complex;kluisje (op de kamer);parkeerterrein;wi-fi in openbare ruimte; op de kamer;bedlinnen inclusief;handdoeken inclusief;schoonmaak kamer;huisdieren toegestaan,Sports:duiken (tegen betaling);watersporten,Regular:kluisje (op de kamer);parkeerterrein;wi-fi in openbare ruimte; op de kamer;bedlinnen inclusief;handdoeken inclusief;babybedje;kinderstoel;duiken (tegen betaling);watersporten;handdoekenservice;buitenzwembad;schoonmaak kamer
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 04-09-2024 1.245,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos