Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

TIME TO SMILE Daisy

Kalamaki, Griekenland

 

time-to-smile-daisytime-to-smile-daisytime-to-smile-daisytime-to-smile-daisytime-to-smile-daisy
Favoriet 
 

v.a. 656

  • Beoordeeld met een 8.3
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

TIME TO SMILE Daisy in Kalamaki

8-daagse Zonvakantie naar Zakynthos bij TIME TO SMILE Daisy

Op en top vakantie met het comfort van thuis; dat ervaar je als je over de drempel stapt van deze TIME TO SMILE accommodatie in Kalamaki. Het heeft elegante kamers in natuurlijke kleuren. De grote badkamer met inloopdouche, het fijne balkon en de comfortabele bedden zorgen voor puur comfort. En het zijn hier de details die het verschil maken. Wakker worden met goede koffie bijvoorbeeld. De accommodatie wordt gerund door een enthousiast echtpaar, is omringd door olijfbomen en het strand is vlakbij. Het kleinschalige complex ligt in een mooie groene omgeving op toch al één van de groenste eilanden van Griekenland. Een prima uitvalsbasis om met een huurauto de rest van Zakynthos te verkennen!
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Bar
  • Speeltuin
  • Tuin,

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos