Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Golden Sun Resort & Spa - adults only

Kalamaki, Griekenland

 

golden-sun-resort-spa-adults-onlygolden-sun-resort-spa-adults-onlygolden-sun-resort-spa-adults-onlygolden-sun-resort-spa-adults-onlygolden-sun-resort-spa-adults-only
Favoriet 
 

v.a. 1.173

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Golden Sun Resort & Spa - adults only in Kalamaki

Golden Sun Resort & Spa is een perfect adresje om heerlijk te genieten van een hele luxe vakantie. Of je nu kiest voor een kamer op de begane grond met privézwembad, of voor een kamer op de eerste verdieping met privéjacuzzi, hier lijkt het drukke thuisleven heel ver weg.

Naast een eigen zwembad of jacuzzi is er ook nog een groot zwembad waar je een duik in kunt nemen. Bovendien is er een wellness om nóg meer te ontspannen. Bij de poolbar wordt gezorgd voor je favoriete drankje, in het restaurant voor een lekker ontbijtje. En... niet onbelangrijk: het strand bevindt zich slechts op een klein stukje wandelen en ook naar het centrum van Kalamaki kun je lopen.


Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos