Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Belair Beach

Ixia, Griekenland

 

hotel-belair-beach
Favoriet 
 

v.a. 390

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Belair Beach in Ixia

Het 4-sterren Hotel Belair Beach is ideaal gelegen om het eiland Rhodos te verkennen. Het hotel ligt direct aan het strand en vanaf het zwembad heeft u prachtig zicht op de Egeïsche Zee. Het diner wordt geserveerd in buffetvorm met verschillende thema-avonden zoals Grieks, Aziatisch, Italiaans of een barbecue-avond. Breng ook zeker een bezoek aan Rhodos-Stad! Het hotel is slechts door een weg gescheiden van het kiezel-/zandstrand en biedt hierdoor een prachtig uitzicht op de zee. De accommodatie beschikt over een speeltuin en een peuterbad en de oude binnenstad van Rhodos is op maar 4 km afstand te bereiken. Deze locatie biedt diverse mogelijkheden voor jong en oud!

Het 4-sterren Hotel Belair Beach is ideaal gelegen om het eiland Rhodos te verkennen. Het hotel ligt direct aan het strand en vanaf het zwembad heeft u prachtig zicht op de Egeïsche Zee. Het diner wordt geserveerd in buffetvorm met verschillende thema-avonden zoals Grieks, Aziatisch, Italiaans of een barbecue-avond. Breng ook zeker een bezoek aan Rhodos-Stad!

Het hotel is slechts door een weg gescheiden van het kiezel-/zandstrand en biedt hierdoor een prachtig uitzicht op de zee. De accommodatie beschikt over een speeltuin en een peuterbad en de oude binnenstad van Rhodos is op maar 4 km afstand te bereiken. Deze locatie biedt diverse mogelijkheden voor jong en oud!

Belair Beach is alleen maar door een weg gescheiden van een kiezel-/zandstrand.

- Strand: ca. 50 m
- Rhodos-Stad: ca. 4 km
- Bushalte voor het hotel
- Diverse winkels, bars en restaurants op loopafstand

Met het vliegtuig
- Luchthaven van Rhodos: ca. 10 km

- Transfer luchthaven - accommodatie v.v. inbegrepen wanneer u een boeking inclusief vlucht maakt
Bij uw reisdocumenten ontvangt u een voucher met instructie waar u zich kunt melden voor uw transfer naar de accommodatie. Hierop staat ook vermeld hoe u de transfer van uw accommodatie naar de luchthaven terug kunt bevestigen.

- Huisdieren niet toegestaan
- Minimaal 1 persoon van 18 jaar of ouder per kamer, jongeren onder de 18 jaar dienen een ouderverklaring mee te nemen.
- U reserveert op basis van halfpension (ontbijt en diner), volpension (ontbijt, lunch en diner) of all inclusive. All Inclusive is gebaseerd op het volgende:
Ontbijt in buffetvorm (07:00-10:00 uur)
Lunch in buffetvorm (12.30-14:00 uur)
Diner in buffetvorm (18:30-21:00 uur)
Koffie/thee en koekjes (15:00-18:00 uur)
IJs (16:00-21:00 uur)
Geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes van 10:00 tot 23:00 uur
Tegen betaling: import drankjes, verse vruchtensappen en alle consumpties na 23:00 uur.


Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos