Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Filerimos Village

Ialyssos/Trianda, Griekenland

 

hotel-filerimos-village
Favoriet 
 

v.a. 422

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Filerimos Village in Ialyssos/Trianda

Filerimos Village ligt aan de voet van de historische berg Filerimos tussen de twee dorpen Ialyssos en Kremasti aan de noordwestkant van Rhodos. Filerimos Village staat garant voor een heerlijke vakantie op Rhodos. Er zijn namelijk twee heerlijke zwembaden en een apart peuterbad. De kamers en studio's zijn ruim ingericht en bieden prachtig uitzicht op zee, zwembad of de tuin. Verder bevindt het hotel zich ca. 600 meter van het strand. Filerimos Village biedt een gezinsvriendelijke omgeving en fijne faciliteiten om uw vakantie zonder zorgen te laten verlopen. Boek snel uw vakantie naar Ialyssos!

Filerimos Village ligt aan de voet van de historische berg Filerimos tussen de twee dorpen Ialyssos en Kremasti aan de noordwestkant van Rhodos. Filerimos Village staat garant voor een heerlijke vakantie op Rhodos. Er zijn namelijk twee heerlijke zwembaden en een apart peuterbad. De kamers en studio's zijn ruim ingericht en bieden prachtig uitzicht op zee, zwembad of de tuin. Verder bevindt het hotel zich ca. 600 meter van het strand.

Filerimos Village biedt een gezinsvriendelijke omgeving en fijne faciliteiten om uw vakantie zonder zorgen te laten verlopen. Boek snel uw vakantie naar Ialyssos!

Filerimos Village ligt tussen de plaatsen Ialyssos en Kremasti.

- (Kiezel)strand: ca. 600 m
- Rhodos-Stad: ca. 8 km
- Diverse winkels, restaurants/bars: ca. 2 km
- Bushalte: 50 m

Met het vliegtuig:
- Luchthaven Rhodos: ca. 5 km

- Transfer luchthaven - accommodatie v.v. inbegrepen wanneer u een boeking inclusief vlucht maakt

Bij uw reisdocumenten ontvangt u een voucher met instructie waar u zich kunt melden voor uw transfer naar de accommodatie. Hierop staat ook vermeld hoe u de transfer van uw accommodatie naar de luchthaven terug kunt bevestigen.

- Huisdieren niet toegestaan
- U reserveert op basis van all inclusive.
- Minimaal 1 persoon van 18 jaar of ouder per kamer, jongeren onder de 18 jaar dienen een ouderverklaring mee te nemen.


Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos