Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Lato Boutique Hotel

Heraklion, Griekenland

 

lato-boutique-hotellato-boutique-hotellato-boutique-hotellato-boutique-hotellato-boutique-hotel
Favoriet 
 

v.a. 714

  • Beoordeeld met een 6.4
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Lato Boutique Hotel in Heraklion

Lato Boutique Hotel ligt tegenover de oude stadshaven van Heraklion, een gebied vol gezellige restaurants, bars en winkels. De kamers zijn modern en comfortabel ingericht en hebben een uitzicht op de oude haven of stad. Op loopafstand van het hotel vind je het historische centrum. Dit is de perfecte basis om de stad te verkennen en jezelf onder te dompelen in de Griekse cultuur!

Het hotel heeft twee à la carte restaurants en een buffetrestaurant voor het ontbijt. Tip: boek een tafel bij restaurant Herb's Garden. Hier geniet je op de bovenste verdieping van het hotel van heerlijke lokale gerechten en heb je een waanzinnig uitzicht over de oude haven. Ze serveren hier ook de lekkerste cocktails! Ben je toe aan wat ontspanning? Bezoek dan het wellnesscenter in het hotel, waar je verschillende massages en behandelingen kunt boeken, uitgevoerd door ervaren therapeuten.


Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos