Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel en appartementen Angela

Gouvia, Griekenland

 

hotel-en-appartementen-angela
Favoriet 
 

v.a. 337

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel en appartementen Angela in Gouvia

Het gezellige complex Angela beschikt over hotel kamers én appartementen. Het is een kleinschalig 2-sterren familiehotel waar u zich zeker thuis gaat voelen. Bij het fijne zwembad met ligstoelen kunt u heerlijk genieten van de Griekse zon. Bij het zwembad is er een restaurantje waar u verfrissende drankjes en lekkere hapjes kunt bestellen. De kamers van het hotel/appartement beschikken over alles wat u nodig heeft voor een comfortabel en ontspannen verblijf. Het hotel is gelegen in Gouvia. Veel belangrijke bezienswaardigheden op Corfu zijn op korte afstand van het complex te vinden, bijvoorbeeld de jachthaven van Gouvia. Het is dé perfecte uitvalsbasis voor het ontdekken van het prachtige eiland Corfu.

Het gezellige complex Angela beschikt over hotel kamers én appartementen. Het is een kleinschalig 2-sterren familiehotel waar u zich zeker thuis gaat voelen. Bij het fijne zwembad met ligstoelen kunt u heerlijk genieten van de Griekse zon. Bij het zwembad is er een restaurantje waar u verfrissende drankjes en lekkere hapjes kunt bestellen. De kamers van het hotel/appartement beschikken over alles wat u nodig heeft voor een comfortabel en ontspannen verblijf.

Het hotel is gelegen in Gouvia. Veel belangrijke bezienswaardigheden op Corfu zijn op korte afstand van het complex te vinden, bijvoorbeeld de jachthaven van Gouvia. Het is dé perfecte uitvalsbasis voor het ontdekken van het prachtige eiland Corfu.

Hotel en appartementen Angela is gelegen in Gouvia op het prachtige eiland Corfu.

- Zee: ca. 400 m
- Gouvia Beach (kiezelstrand): ca. 1 km
- Centrum: net buiten het centrum van Gouvia
- Op loopafstand van verschillende restaurant, bars en winkeltjes
- Bushalte op loopafstand
- Corfu-Stad: ca. 10 km

Met het vliegtuig:
- Luchthaven Corfu: ca. 10 km

- Transfer luchthaven - accommodatie v.v. inbegrepen wanneer u een boeking inclusief vlucht maakt
Bij uw reisdocumenten ontvangt u een voucher met instructie waar u zich kunt melden voor uw transfer naar de accommodatie. Hierop staat ook vermeld hoe u de transfer van uw accommodatie naar de luchthaven terug kunt bevestigen.

- Huisdieren zijn niet toegestaan
- Minimaal 1 persoon van 18 jaar of ouder per kamer, jongeren onder de 18 jaar dienen een ouderverklaring mee te nemen.


Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos